Fremragende

Trailerkort

Skal du have trailerkort? Vi tilbyder undervisning og prøver, hvor du kan sikre dig tilladelse til at køre med trailer. En aftens teori, hvor vi gennemgår alt om trailer, kørsel, trailerkørekort osv.
Vi taler om færdselsteori og gennemgår undervisningsplanen, som færdselsstyrelsen har udgivet.

Kørelektioner skal ske i dagslys dvs. ingen mørkekørsel.

Pakketilbud

5.600,-

Normal pris

6.030,-

Trailerkort

Trailerkort eller, som det hedder: kort til Kat. B/E

Når du skal have trailerkort kræver loven at du skal have:

  • 4 lektioner i teori
  • 6 lektioner i praktisk kørsel.
 

Trailer: Du skal IKKE til teoriprøve når du tager et trailerkørekort. Du skal bestå en praktisk prøve (køreprøve), hvor du foruden at skulle køre korrekt, også skal kunne besvare spørgsmål om sammenkobling, bremser, dæk, lys osv.

Må du overhovedet køre med din trailer eller campingvogn med dit B-kort?

19. januar 2013 trådte en ny bekendtgørelse for kort i kraft. Den får bl.a. betydning for, hvor stor anhænger du må køre med, når du har almindelig tilladelse (Kategori B).

Ændringerne – kort fortalt.

50-kg-reglen er afskaffet. Fremover er det eneste krav således, at bilens og anhængerens ”Tilladte Totalvægt” tilsammen ikke overstiger 3.500 kg.

Hvis du har fået kort fra før 1. maj 2009, – og du kun skal køre i Danmark, må du gerne køre med en større anhænger. Det kræver dog, at bilens ”Tilladte Totalvægt” og bilens ”Koblingsvægt” tilsammen ikke overstiger 3.500 kg. Anhængerens ”FAKTISKE totalvægt” må i dette tilfælde ikke overstige bilens ”Koblingsvægt”. (Reglen har principielt ikke noget med den nye bekendtgørelse at gøre, men Justitsministeriet præciserede, at reglen kun gjaldt i Danmark i forbindelse med den nye bekendtgørelse).

På Rådet for Sikker Trafiks hjemmeside kan du finde alt om reglerne for kørsel med anhænger og andre vigtige informationer vedrørende trailerkort.

Anmeldelser

Hos Vallensbæk Køreskole har vi mange års erfaring og vi har gennem årene uddannet et utal af dygtige køreskoleelever, hvoraf størstedelen har været meget tilfredse med forløbet hos os.

Vi gør altid vores bedste til at få tilfredse kunder og du kan læse, hvad vores kunder synes om os.

Fremragende
5/5
Begge prøver bestået i første hug💪🏼

Begge prøver bestået i første hug💪🏼 køretimerne med Morten har været mega fede med massere af grin men også massere af god læring. Mega fed oplevelse, kan klart anbefale Vallensbæk køreskole 👍🏼

– Noa Piller

5/5
Fantastisk oplevelse!

Jeg har for nyligt taget kort hos Vallensbæk Køreskole, og jeg vil personligt mene, at det er verdens bedste køreskole! Jeg havde Søren som kørelære, og han er super rar og enormt kompetent. Han lærte mig hurtigt at køre bil, så jeg kunne bestå første gang. Klar anbefaling herfra.

– Marius Nielsen

5/5
God køreskole med dygtige undervisere

God køreskole med dygtige undervisere! Jeg har haft en rigtig god oplevelse med både Vallensbæk Køreskole, men også med underviserne, især min kørelærer Søren. Han er altid positiv og god til at lære fra sig. Derudover er han også meget tålmodig, hvilket er super betryggende, når man er ny til at køre bil. Jeg kan klart anbefale både køreskolen, men også Søren som kørelærer!

– Karla Petersson Baad

Kontakt os for spørgsmål

Har du nogle spørgsmål, så kan du kontakte os via vores kontaktformular.
Vi bestræber efter at besvare op din henvendelse inden for 24 timer.

Send os en besked