Fremragende

Generhvervelsespakken

3.700-

Du har mulighed for at få generhvervet kørekortet, så du kan køre på vejen igen.
Så står du og skal have sikret dig generhvervelse, så kontakt os allerede i dag.

Generhvervelse af kørerettigheder

Har du fået frakendt retten til at køre bil og gerne vil have det igen, skal du generhverve kørekortet.

Du har mulighed for at begynde på generhvervelse af kørekortet, tre måneder før din frakendelse ophører. Forløbet for din generhvervelse afhænger af, hvor meget du kan huske omkring færdselsreglerne, og hvor godt du kører i forhold til de gældende regler.

Er dit kørekort frakendt for en betinget periode, skal du møde personligt op i borgerservice og medbringe:

En udfyldt ansøgningsblanket, som du kan få udleveret i dit nærmeste borgerservicecenter et gyldigt pas eller sundhedskort (sygesikringsbevis) et brev vedrørende frakendelsen, hvoraf det fremgår, inden for hvilket tidsrum du skal til kontrollerende prøve.

Er dit kørekort blevet ubetinget frakendt, skal du møde personligt op i borgerservice og medbringe:

En udfyldt ansøgningsblanket, som du kan få udleveret i din nærmeste borgerservice, et gyldigt pas eller sundhedskort (sygesikringsbevis) eller et vellignende foto, der lever op til de nyeste retningslinjer for foto til kortet, hvis du ikke har det selv.

Når politiet har truffet en afgørelse i din sag, skal du huske at informere kommunen om afgørelsen. Herefter kan du påbegynde en generhvervelse af kørekort. 

Anmeldelser

Hos Vallensbæk Køreskole har vi mange års erfaring og vi har gennem årene uddannet et utal af dygtige køreskoleelever, hvoraf størstedelen har været meget tilfredse med forløbet hos os.

Vi gør altid vores bedste til at få tilfredse kunder og du kan læse, hvad vores kunder synes om os.

Fremragende
5/5
Begge prøver bestået i første hug💪🏼

Begge prøver bestået i første hug💪🏼 køretimerne med Morten har været mega fede med massere af grin men også massere af god læring. Mega fed oplevelse, kan klart anbefale Vallensbæk køreskole 👍🏼

– Noa Piller

5/5
Fantastisk oplevelse!

Jeg har for nyligt taget kørekort hos Vallensbæk Køreskole, og jeg vil personligt mene, at det er verdens bedste køreskole! Jeg havde Søren som kørelære, og han er super rar og enormt kompetent. Han lærte mig hurtigt at køre bil, så jeg kunne bestå første gang. Klar anbefaling herfra.

– Marius Nielsen

5/5
God køreskole med dygtige undervisere

God køreskole med dygtige undervisere! Jeg har haft en rigtig god oplevelse med både Vallensbæk Køreskole, men også med underviserne, især min kørelærer Søren. Han er altid positiv og god til at lære fra sig. Derudover er han også meget tålmodig, hvilket er super betryggende, når man er ny til at køre bil. Jeg kan klart anbefale både køreskolen, men også Søren som kørelærer!

– Karla Petersson Baad

Kontakt os for spørgsmål

Har du nogle spørgsmål, så kan du kontakte os via vores kontaktformular.
Vi bestræber efter at besvare op din henvendelse inden for 24 timer.

Send os en besked