Fremragende

Lovpakke bil

11.999,-

Det kan være lidt svært at overskue, hvad der er inkluderet i de forskellige pakker. Det er rigtig vigtigt, at være informeret ordentligt og vi sørger for, at du modtager alt hvad du har behov for.

Manøvrebanen

Du skal ret tidligt i forløbet på en lukket øvelsesbane (Lek. 3). Her vil du lære bilen at kende, så du kan blive tryg ved at starte den, dreje samt bremse. Samtidigt gennemfører du også nogle sjove manøvrer, der kan mindre om de manøvrer du skal lære ude i trafikken.

Når du har været på manøvorebane skal du til teori to gange, og så skal du ud i trafikken med din personlige kørelærer. Din kørelærer vil naturligvis lade dig starte stille og roligt på en villavej, hvor der ikke er meget trafik (Kurset er lovpligtigt!)

Følgende øvelse skal du gennemgå på manøvrebanen:

Varighed: 3 timer ( 4 x 45 min)

Teoriprøven

Selve teoriprøven består af 25 lysbilleder, hvor der vil være ca. 2-4 spørgsmål til hver billede. For at bestå, kræves det, at du har besvarelsen til 20 af disse billeder korrekt.

Det er din kørelærer der bestiller din teoriprøve.

Inden du kan blive indstillet til en teoriprøve, kræves en lægeattest fra din egen læge, med et godkendt pasfoto, der skal vedlægges lægeattesten, samt et førstehjælpsbevis, så dette skal gives til din kørelærer samlede.

Teoriprøven finder sted på:
Amager Strandvej, Bygning A 390, 3 sal.
2770 Kastrup

Køreprøven

Du skal, overfor den køreprøvesagkyndige, kunne gøre rede for køretøjets indretning og udstyr, samt kunne kontrollere lovkravene hertil.

Den køreprøvesagkyndige vil derefter lede dig rundt i trafikken, hvor du skal vise at du kan betjene køretøjet, udføre forskellige manøvrer og samtidig overholde færdselsreglerne.

Husk at medbringe følgende til køreprøven:

Ved kontrollerende prøve skal du medbringe dit kørekort. Ved midlertidigt eller den gamle type førerkort skal du samtidig medbringe supplerende legitimation.

Der er nogle ting der er vigtigt at have gennemgået med din kørelærer. Se vores teknikseddel, så du kan se hvad du skal have styr på inden køreprøven.

Hvad er ikke inkluderet i min lovpakke til bil?

Der er nogle ekstra udgifter i forbindelse med forløbet.

 • Prøvegebyr 1.170,-

  Obligatorisk gebyr til den teoriprøven samt køreprøven, men hvis en af disse ikke bestås, skal der betales for et nyt prøvegebyr

 • Admin. gebyr til prøvegebyret 200,-

  Obligatorisk gebyr til prøvegebyret

 • Teorionline 400,-

  Online teoribog, samt prøver på nettet

 • Førstehjælpsbevis 700,-
 • Kørelektion på 45 minutter 450,-

  Kørelektion på offentlig vej

 • Kørsel til køreprøven 1.200,-

  Opvarmning lektion før køreprøven, samt den lektion der er afsat til køreprøven

 • Lægeattest

  Lægeattest som man får hos egen læge, hvem læge har sin egen pris. (500-600 kr.)

Anmeldelser

Hos Vallensbæk Køreskole har vi mange års erfaring og vi har gennem årene uddannet et utal af dygtige køreskoleelever, hvoraf størstedelen har været meget tilfredse med forløbet hos os.

Vi gør altid vores bedste til at få tilfredse kunder og du kan læse, hvad vores kunder synes om os.

Fremragende
5/5
Begge prøver bestået i første hug💪🏼

Begge prøver bestået i første hug💪🏼 køretimerne med Morten har været mega fede med massere af grin men også massere af god læring. Mega fed oplevelse, kan klart anbefale Vallensbæk køreskole 👍🏼

– Noa Piller

5/5
Fantastisk oplevelse!

Jeg har for nyligt taget kørekort hos Vallensbæk Køreskole, og jeg vil personligt mene, at det er verdens bedste køreskole! Jeg havde Søren som kørelære, og han er super rar og enormt kompetent. Han lærte mig hurtigt at køre bil, så jeg kunne bestå første gang. Klar anbefaling herfra.

– Marius Nielsen

5/5
God køreskole med dygtige undervisere

God køreskole med dygtige undervisere! Jeg har haft en rigtig god oplevelse med både Vallensbæk Køreskole, men også med underviserne, især min kørelærer Søren. Han er altid positiv og god til at lære fra sig. Derudover er han også meget tålmodig, hvilket er super betryggende, når man er ny til at køre bil. Jeg kan klart anbefale både køreskolen, men også Søren som kørelærer!

– Karla Petersson Baad

Kontakt os for spørgsmål

Har du nogle spørgsmål, så kan du kontakte os via vores kontaktformular.
Vi bestræber efter at besvare op din henvendelse inden for 24 timer.

Send os en besked