Fremragende

Køretilladelser

For os som køreskole er det vigtigt, at der er god kemi mellem elev og kørelærer.
Vi prøver bedst muligt at finde en kørelærer, som vi mener passer bedst til dig.
Under teoriundervisningen finder vi lidt ud af, hvordan du er som person, og dermed hvordan vi kan matche hinanden.

Vælg din pakke

Hos Vallensbæk Køreskole har du mulighed for at vælge mellem forskellige pakker indenfor kørekort, og vi sætter en ære i at tilbyde køreundervisning til en god pris. Se prisen på vores forskellige pakker på linkene herunder:

Bil

Vi tilbyder teori- og køreundervisning til dig, der gerne vil have en ny køretilladelse. Når henholdsvis teori- og køreprøve er bestået, får du din førreret. Vi sørger for topprofessionel undervisning i dit tempo.

Generhverv

Skulle du have mistet din førerret igennem en betinget eller ubetinget fratagelse kortet, så tilbyder vi generhvervelse. Betingelserne for generhvervet er en bestået kontrollerende af prøve og gennemført ANT-kursus. 

Kørselsforbud

Hvis du er underlagt et kørselsforbud og dermed retten til at køre bil, skal du gennemføre 8 timers teori- og køretimer på ny og gentage teori- og køreprøve. Vi tilbyder begge dele hos Vallensbæk Køreskole. 

Trailer

Hvis du i forvejen har almindelig køretilladelse, kan du supplere med et trailerkort. Det giver tilladelse til at køre med trailere, hvor vægt og størrelse er større end det, der er tilladt med en almindelig køretilladelse. 

Anmeldelser

Hos Vallensbæk Køreskole har vi mange års erfaring og vi har gennem årene uddannet et utal af dygtige køreskoleelever, hvoraf størstedelen har været meget tilfredse med forløbet hos os.

Vi gør altid vores bedste til at få tilfredse kunder og du kan læse, hvad vores kunder synes om os.

Fremragende
5/5
Begge prøver bestået i første hug💪🏼

Begge prøver bestået i første hug💪🏼 køretimerne med Morten har været mega fede med massere af grin men også massere af god læring. Mega fed oplevelse, kan klart anbefale Vallensbæk køreskole 👍🏼

– Noa Piller

5/5
Fantastisk oplevelse!

Jeg har for nyligt taget kørekort hos Vallensbæk Køreskole, og jeg vil personligt mene, at det er verdens bedste køreskole! Jeg havde Søren som kørelære, og han er super rar og enormt kompetent. Han lærte mig hurtigt at køre bil, så jeg kunne bestå første gang. Klar anbefaling herfra.

– Marius Nielsen

5/5
God køreskole med dygtige undervisere

God køreskole med dygtige undervisere! Jeg har haft en rigtig god oplevelse med både Vallensbæk Køreskole, men også med underviserne, især min kørelærer Søren. Han er altid positiv og god til at lære fra sig. Derudover er han også meget tålmodig, hvilket er super betryggende, når man er ny til at køre bil. Jeg kan klart anbefale både køreskolen, men også Søren som kørelærer!

– Karla Petersson Baad

Kontakt os for spørgsmål

Har du nogle spørgsmål, så kan du kontakte os via vores kontaktformular.
Vi bestræber efter at besvare op din henvendelse inden for 24 timer.

Send os en besked