Trafikskole

Vallensbæk Køreskole er Vestegnens største trafikskole. Vi sørger for et fleksibelt forløb, hvor du er i fokus, og hvor kvaliteten er undervisningen er i top. Du kan tilmelde dig et hold i dag med opstart snart. 

Trafikskole på vestegnen

I vores trafikskole er vores ypperste opgave er at give dig et trygt og godt forløb, så du er klar til det fremtidige liv som bilist. Hvis du blot er forberedt og aktiv, så sørger vi for at give dig kompetent undervisning af højeste kvalitet. Vi sørger for, at undervisningen er anvendelig i praksis, så teori og kørsel hænger uløseligt sammen gennem forløbet. 

Som trafikskole har vi uddannet mange dygtige bilister, og vi er også klar til at uddanne dig. Vi har forskellige pakkeløsninger til dig, der skal tage nyt kørekort, som skal gennem generhvervelse af kørekort eller som skal tage trailerkort. 

bliv klar til vejen

Som trafikskole handler det om, at du skal blive klar til trafikken. Vi tilbyder spændende, seriøs og anvendelig undervisning, som kan overføres til praksis. På den måde får du en viden, som du kan trække på løbende under kørslen. 

Loven foreskriver, at du skal modtage 29 teorilektioner og 14 kørelektioner, når du skal tage almindeligt kørekort. Hvis du skal tage trailerkort eller skal generhverve kortet, forholder det sig anderledes. 

Er du klar til at blive trafikant? Så er Vallensbæk Køreskole din lokale køre- og trafikskole på Vestegnen. Tilmeld dig et hold allerede i dag. 

Anmeldelser

Hos Vallensbæk Køreskole har vi mange års erfaring og vi har gennem årene uddannet et utal af dygtige køreskoleelever, hvoraf størstedelen har været meget tilfredse med forløbet hos os.

Vi gør altid vores bedste til at få tilfredse kunder og du kan læse, hvad vores kunder synes om os.

Fremragende
5/5
Begge prøver bestået i første hug💪🏼

Begge prøver bestået i første hug💪🏼 køretimerne med Morten har været mega fede med massere af grin men også massere af god læring. Mega fed oplevelse, kan klart anbefale Vallensbæk køreskole 👍🏼

– Noa Piller

5/5
Fantastisk oplevelse!

Jeg har for nyligt taget kørekort hos Vallensbæk Køreskole, og jeg vil personligt mene, at det er verdens bedste køreskole! Jeg havde Søren som kørelære, og han er super rar og enormt kompetent. Han lærte mig hurtigt at køre bil, så jeg kunne bestå første gang. Klar anbefaling herfra.

– Marius Nielsen

5/5
God køreskole med dygtige undervisere

God køreskole med dygtige undervisere! Jeg har haft en rigtig god oplevelse med både Vallensbæk Køreskole, men også med underviserne, især min kørelærer Søren. Han er altid positiv og god til at lære fra sig. Derudover er han også meget tålmodig, hvilket er super betryggende, når man er ny til at køre bil. Jeg kan klart anbefale både køreskolen, men også Søren som kørelærer!

– Karla Petersson Baad

Kontakt os for spørgsmål

Har du nogle spørgsmål, så kan du kontakte os via vores kontaktformular.
Vi bestræber efter at besvare op din henvendelse inden for 24 timer.

Send os en besked