kØREPRØVE

Efter du er færdig med den teoretiske og praktiske undervisning, skal du gennemgå og bestå en køreprøve, før du kan kalde dig billist. Når den er bestået, får du dit førerbevis, og dit forløb hos Vallensbæk Køreskole er afsluttet. 

Køreprøve hos vALLENSBÆK KØRESKOLE

En køreprøve er den store afslutning på hele forløbet med teoriundervisning og køreundervisning. Under prøven kommer dine kørefærdigheder og -adfærd på prøve. Det er noget, som mange ser frem mod med stor nervøsitet og angst, og det er naturligt nok. Under undervisningen sørger for vi forberedelse og tilvænning, så du er klar til at bestå køreprøven i første hug. Det er desuden aldrig en skam at tage en ekstra køretime eller to, inden man tager køreprøven.

Foruden at have styr på selve kørslen, er det vigtigt, at du demonstrere den tekniske viden om bilen. Det er nemlig noget af det, du bliver bedømt på og spørges ind til af den motorsagkyndige under prøven.

Hvad skal man være opmærksom på til køreprøven?

Der er mange ting, man skal være opmærksom på. Noget af det vigtigste er, at du overholder færdselsreglerne og demonstrerer det under din køreprøve.

Sørg altid for at overholde din vigepligt.

Du bør altid orientere dig korrekt. Hver eneste gang du skal foretage højre- eller venstresving, sammenfletninger, parkering eller lignende, skal du orientere dig korrekt ved at tjekke spejle og skulder. 

Du skal placere dig korrekt på vejen, når du kører. Hold afstand til andre mod- og forankørende billister, og hold dig i midten af højre vejbane. 

Vær opmærksom på fartgrænse, færdselstavler og andet, som har en betydning for din kørsel, og tilpas din kørsel derefter. 

Hav styr på bilen og trafikken, og tilpas din kørsel derefter. Det er vigtigt, at du kan demonstrere, at du kan betjene bilen og orientere dig i forskellige typer trafik. 

Det er vigtigt at fastslå, at du ikke skal køre perfekt for at bestå køreprøven. Fejl kan ske i trafikken. Det handler om at minimere fejlene og påvise, at du mestrer de mest afgørende parametrer i føringen af bilen. Du skal i bund og grund blot vise, hvad du har lært i køre- og teoritimerne. 

Anmeldelser

Hos Vallensbæk Køreskole har vi mange års erfaring og vi har gennem årene uddannet et utal af dygtige køreskoleelever, hvoraf størstedelen har været meget tilfredse med forløbet hos os.

Vi gør altid vores bedste til at få tilfredse kunder og du kan læse, hvad vores kunder synes om os.

Fremragende
5/5
Begge prøver bestået i første hug💪🏼

Begge prøver bestået i første hug💪🏼 køretimerne med Morten har været mega fede med massere af grin men også massere af god læring. Mega fed oplevelse, kan klart anbefale Vallensbæk køreskole 👍🏼

– Noa Piller

5/5
Fantastisk oplevelse!

Jeg har for nyligt taget kørekort hos Vallensbæk Køreskole, og jeg vil personligt mene, at det er verdens bedste køreskole! Jeg havde Søren som kørelære, og han er super rar og enormt kompetent. Han lærte mig hurtigt at køre bil, så jeg kunne bestå første gang. Klar anbefaling herfra.

– Marius Nielsen

5/5
God køreskole med dygtige undervisere

God køreskole med dygtige undervisere! Jeg har haft en rigtig god oplevelse med både Vallensbæk Køreskole, men også med underviserne, især min kørelærer Søren. Han er altid positiv og god til at lære fra sig. Derudover er han også meget tålmodig, hvilket er super betryggende, når man er ny til at køre bil. Jeg kan klart anbefale både køreskolen, men også Søren som kørelærer!

– Karla Petersson Baad

Kontakt os for spørgsmål

Har du nogle spørgsmål, så kan du kontakte os via vores kontaktformular.
Vi bestræber efter at besvare op din henvendelse inden for 24 timer.

Send os en besked