Fremragende

Førstehjælp

8 timers færdselsrelateret førstehjælp er obligatorisk for alle der ansøger om kørekort første gang.

700,-

Trailerkort

Førstehjælps kursus vil blive afholdt i Vallensbæk Køreskoles lokaler, kurset er et kompetencegivende førstehjælpskursus som bliver afholdt af en godkendt instruktør af Dansk Førsthjælpsråd.

Generelt:
Det vigtigste for en førstehjælper er at arbejde sig trinvis frem efter førstehjælpens 4 hovedpunkter:

Stands ulykken:
Hvordan undgår man at ulykken ikke får større omfang og førstehjælperen og eventuel andre ikke kommer yderligere til skade?

Livreddende førstehjælp:
Førstehjælperen skal undersøge de tilskadekomnes bevidsthed og sikre de livsvigtige funktioner: hjerne, kredsløb og andedræt (vejrtrækning) indtil professionel hjælp når til ulykkestedet.

Korrekt alarmering:
Vigtigt for at den korrekte hjælp kan nå frem, så hurtigt som muligt, følgende informationer skal nå til 1-1-2: Hvor, Hvad, hvor mange og hvorfra.

Almindelig førstehjælp:
Psykisk førstehjælp, forebyggelse af chok, samt føre beroligende samtaler med den/de tilskadekomne.

Ved afslutning af kurset udstedes et kursusbevis, dette skal vedlægges ansøgningen om kort sammen med lægeattesten, som skal gives til sin kørelærer.

Det er vigtigt at kurset gennemføres hurtigst muligt, da det ellers vil forlænge det samlede forløb, da man først skal godkendes af politiet, før man kan erhverve sig kørekortet. 

Tilmelding til førstehjælp

Hos Vallensbæk Køreskole ser vi frem til at hjælpe dig trygt igennem med at få din tilladelse til bil.

Udfyld venligst alle felterne.

Anmeldelser

Hos Vallensbæk Køreskole har vi mange års erfaring og vi har gennem årene uddannet et utal af dygtige køreskoleelever, hvoraf størstedelen har været meget tilfredse med forløbet hos os.

Vi gør altid vores bedste til at få tilfredse kunder og du kan læse, hvad vores kunder synes om os.

Fremragende
5/5
Begge prøver bestået i første hug💪🏼

Begge prøver bestået i første hug💪🏼 køretimerne med Morten har været mega fede med massere af grin men også massere af god læring. Mega fed oplevelse, kan klart anbefale Vallensbæk køreskole 👍🏼

– Noa Piller

5/5
Fantastisk oplevelse!

Jeg har for nyligt taget kørekort hos Vallensbæk Køreskole, og jeg vil personligt mene, at det er verdens bedste køreskole! Jeg havde Søren som kørelære, og han er super rar og enormt kompetent. Han lærte mig hurtigt at køre bil, så jeg kunne bestå første gang. Klar anbefaling herfra.

– Marius Nielsen

5/5
God køreskole med dygtige undervisere

God køreskole med dygtige undervisere! Jeg har haft en rigtig god oplevelse med både Vallensbæk Køreskole, men også med underviserne, især min kørelærer Søren. Han er altid positiv og god til at lære fra sig. Derudover er han også meget tålmodig, hvilket er super betryggende, når man er ny til at køre bil. Jeg kan klart anbefale både køreskolen, men også Søren som kørelærer!

– Karla Petersson Baad

Kontakt os for spørgsmål

Har du nogle spørgsmål, så kan du kontakte os via vores kontaktformular.
Vi bestræber efter at besvare op din henvendelse inden for 24 timer.

Send os en besked